Vreugde sessie

Peter de Haan en Mara van Zandwijk

Vreugde sessie

De vreugde sessies die Peter en Mara al jaren geven, tevens leidend zijn in hun heling sessie en trainingen, gaan uit van het in de tantra bekende feit; dat alles al goed is. We mogen er alleen anders naar leren kijken. Er is geen “probleem” anders dan dat je er met de mind naar gekeken hebt, er iets van vind of er een identiteit aan ontleend hebt. Dit is het inzicht waarop we je wakker willen maken in onze sessies en trainingen. Heling is niets anders dan wakker worden in dit besef!

Tijdens de workshop nemen we je mee naar dit besef. We werken in koppels van drie en zijn allen helers. Één werkt op het fysieke en energetische lichaam door aanraking, geleide visualisatie  en begeleid de derde persoon op zijn helende reis. De tweede heler trommelt of ratelt om de gidsen en de voorouders uit te nodigen. De derde persoon ligt en zich laat verrassen door de inzichten die in het bewustzijn komen en neemt hiervoor verantwoording.

Mara van Zandwijk en Peter de Haan komen beide komen uit verschillende tradities die heelheid van de mens als visie hebben. Heelzijn.com is hun platform om dit uit te dragen en jou mee te nemen op die reis. Mara is massagetherapeut en lichaamswerker. Peter is leraar en coach, heeft zijn wortels in het sjamanisme. De herkenning kwam via de boeken van Osho. Deze verlichte dwarsdenker laat ons zien  dat vrijheid en geluk niets anders is dan ons los te koppelen van tradities, het verhaal dat we van ons zelf gemaakt hebben met onze mind.

Kort samengevat zeggen wij: Ja, natuurlijk: vreugde! In deze 3 woorden zit alles, het universum dat alleen Ja kent de natuur waar wij een deel van zijn en de vreugde die ons geboorterecht is en naar toe terug mogen.

Website: heelzijn.com