Shaman Breath

Cle Burgers

SONY DSC

Shaman Breath is een ademreis die je verbindt met het universele bewustzijn. Je komt in hogere staten van bewustzijn en je krijgt ervaringen van gelukzaligheid en vrede. Je doorloopt het uitgestrekte terrein van menselijke ervaringen om bij de ware essentie van het bestaan uit te komen: Liefde!

Door het omarmen van alle ervaringen en emoties in je leven, in plaats van weerstand te bieden en er van weg te gaan, krijg je toegang tot een extatisch gevoel van eenheid. Je beweegt in de richting van het liefhebben van je angsten, verdriet en boosheid, maar ook van Plezier!

Shaman Breath is een twee uur durende reis van dans, shaken, geleide meditatie en verbonden ademhaling liggend op een mat! De reis wordt zorgvuldig begeleid en de diverse stijlen van muziek brengen je in verschillende sferen en gebieden van jezelf. Voel hoe je lichaam tintelt als de levenskracht toeneemt met elke ademhaling! Creatieve idee├źn stromen vaak in kwantum snelheid. Sommigen hebben engelachtige visioenen, mystieke ervaringen en verbinding met het goddelijke. Anderen worden opnieuw geboren of krijgen ervaringen uit de kindertijd die begraven liggen in het onderbewuste.

Intens zelfbewustzijn ontstaat doordat beperkende overtuigingen die normaal onbewust zijn, zichtbaar worden. Vaak ervaar je een vloed aan emoties en lichamelijke gewaarwordingen. Soms zijn er helende tranen. Van woede naar extase, je wordt aangemoedigd om het allemaal te omarmen! De illusoire muren van de afscheiding smelten weg als je in verbinding staat met je innerlijke bron. Je komt meestal uit bij gevoelens van extase, rust, verwondering en dankbaarheid.

Wat maakt Shaman Breath anders?
Dit innovatieve programma is gebaseerd op Oneness Deeksha, Holotropic Breath en andere zelfheling methoden die je gevoel van heelheid en perfectie versterken. Het ademwerk activeert diepe genezing en vergeving, zodat je frequentie op het niveau van stilte, rust en dankbaaarheid komt! Via zelfonderzoek ontwikkel je zelfbewustzijn en radicale zelfverantwoordelijkheid. Je beweegt je voorbij slachtofferschap, trauma en drama naar een verenigd veld van liefde en bewustzijn dat te allen tijde beschikbaar is.

Website: www.levenineenheid.nl