Movement Medicine

Marold en Annemeike

Movement Medicine

Movement Medicine (MM) is een bewegingsmeditatie die geworteld is in extatische dans en Sjamanisme. Het gaat uit van verbinding. Met jezelf, met de ander en met het leven en de natuur om je heen. Bewegen van binnen uit, met aandacht voor jezelf en voor je omgeving. Je hoeft geen pasjes te leren en iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid, kan eraan meedoen. Het is een prettige manier om je op te laden of juist om je dagelijkse beslommeringen los te laten, daarmee vergroot het je bewegingsvrijheid en je vermogen aanwezig te zijn en te genieten.

De workshop is een co-productie van Marold Emmelkamp en Annemeike van Bellen. Zij zijn beiden opgeleid in Engeland tot Apprentice-teacher in MM en geven sinds 2011 lessen en workshops. Voor deze speciale gelegenheid bundelen zij hun krachten om een mooie diepe reis aan te bieden in de dans. Bewegen vanuit je essentie naar de heelheid van je potentie: ontvangen wie je bent en wat je beweegt om expressie te kunnen geven aan wat er in je hart leeft.

Marold beoefent meer dan tien jaar dans, beweging en sjamanisme als een pad voor groei en ontwikkeling. Hij geeft lessen en workshops in heel Nederland. Meer informatie op: www.maroldemmelkamp.nl

Annemeike heeft sinds 23 jaar bij veel dansdocenten en sjamanen gestudeerd. Haar lange ervaring met individueel- en groepswerk, en haar plezier in muziek, dans en beweging, zijn ingrediƫnten van haar werk. Zij geeft les in Noord- en Zuidholland en organiseert workshops voor buitenlandse docenten MM. Haar activiteiten kun je terugvinden op Facebook: www.facebook.com/annemeike.vanbellen.