De MassageAmbulance

Esther Scheffer

De MassageAmbulance
Stoelmassage: 30 min. – 20 euro
Ontspanningsmassage: 30 min. –  20 euro / 60 min. –  35 euro

De MassageAmbulance komt met diverse disciplines het Healing Festival Winter verrijken.

Ontspanningsmassage / Klassieke Massage

Een klassieke massage heet in de volksmond ook wel een ontspanningsmassage. Deze kan een positief effect hebben bij verschillende klachten, zoals bv pijn, stress en klachten bij een burn-out.

Een klassieke massage is één van de oudste massagevormen. Het aanraken in de klassieke massage gebeurt veelal door afwisseling van diverse massagetechnieken. Door het gebruik van geurende oliën en zachte muziek is er ontspanning voor alle zintuigen. De bloed-circulatie wordt op gang gebracht waardoor de spieren beter worden doorbloed en een snellere afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd wat helpt bij het ontgiften van het lichaam. De massage kan naar wens gericht zijn op een diepe (nacht)rust, verkwikkende energie door uw lichaam laten stromen of vitaal en fit de dag tegemoet treden.

Stoelmassage

De MassageAmbulance

De stoelmassage is een kortdurende en stimulerende massage.

De techniek van de stoelmassage is gebaseerd op Japanse drukpuntmassage, ook wel bekend als acupressuur of shiatsu. U zit op een ergonomische stoel zodat u in ontspannen houding de massage door uw kleding heen kunt ontvangen. Na de massage voelt u zich weer energiek en fit en u kunt er weer helemaal tegenaan! Een stoelmassage duurt minimaal 10 en maximaal 20 minuten.

Website: www.massageambulance.nl

Mocht je nu al een massage willen reserveren, dan kan dat via het formulier hieronder. Mocht je een massage van een uur willen, dan dien je 2 x een half uur (aansluitend) te reserveren.

Naam (verplicht veld)

Email-adres (verplicht veld)

Beschikbare tijden sessie

Aub contant betalen tijdens het festival