Individuele sessies

Reconnective Healing

Marian Cornelisse
Reconnective Healing
Tijd: 3 kwartier
Vergoeding: 25 euro

De Reconnective healing is her-verbinding: het begin van een helende reis die je diepste wezen opnieuw verbindt met het universum. Tijdens de healing komt er licht en informatie uit het universum dat je zelfhelend vermogen activeert op het fysieke…..

Lees meer


De MassageAmbulance

Esther Scheffer
De massageAmbulance
Stoelmassage: 30 min. – 20 euro
Ontspanningsmassage: 30 min. – 20 euro / 60 min. – 35 euro

De MassageAmbulance komt met diverse disciplines het Healing Festival verrijken. Ontspanningsmassage / Klassieke Massage. Een klassieke massage heet in de volsmond ook wel een ontspanningsmassage. Deze kan een positief effect…..

Lees meer


Persoonlijke sessie

Djihi Marianne
Individueel gesprek
Tijd: 3 kwartier
Vergoeding: 25 euro

Heb je een vraag of een kwestie die je liever persoonlijk wilt voorleggen en onderzoeken? Dan bied ik je hierbij mijn expertise aan.  Met een persoonlijke sessie kom je sneller door je eventuele weerstanden heen. We gaan samen…..

Lees meer


Human Designconsult

Surrenda Kuut
Human Designconsult
Tijd: 20 minuten
Vergoeding: 5 euro

Zes jaar geleden kwam ik, Surrenda Kuut, in aanraking met het Human Designsysteem. Ik was meteen in de ban van dit revolutionaire systeem waarin aan de hand van je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) je zogenaamde Rave Chart wordt…..

Lees meer


Massages

Marijke Groen
Massages
Stoelmassage: 20 minuten – 15 euro
Ontspanningsmassage: 30 minuten – 20 euro of 60 minuten – 35 euro

Marijke Groen, Tui-Na masseur (Chinese massagetherapie) en yogalerares van Yogastudio Drenthe te Havelte. Ook voor ontspanningsmassage en Shiatsu stoelmassage. Met aandacht en liefde. Graag stem ik af waar jij…..

Lees meer