Human Designconsult

Surrenda Kuut

Human Designconsult

Tijd:
Vergoeding: 5 euro

Zes jaar geleden kwam ik, Surrenda Kuut, in aanraking met het Human Designsysteem. Ik was meteen in de ban van dit revolutionaire systeem waarin aan de hand van je geboortegegevens (datum, tijd en plaats) je zogenaamde Rave Chart wordt gemaakt. Deze kaart fungeert als je blauwdruk, of, in andere woorden, de gebruiksaanwijzing voor je leven. Tijdens de reading van mijn kaart bleven de kwartjes vallen en kreeg ik inzichten in mezelf die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Vanaf die tijd heb ik het Human Designsysteem onafgebroken bestudeerd en, nog veel belangrijker, geleefd.

Human Design is een  relatief nieuw systeem en  een synthese van een viertal esoterische wetenschappen (Chakrasysteem, I Tjing, Astrologie, Kabbala) en moderne wetenschappen (Kwantum fysica, Bio chemie en Genetica). Het laat zien waar je energie zit, wat betrouwbaar in je is en waar je valkuilen liggen. Bovendien laat het je zien hoe jij het beste beslissingen kunt maken. Ben je iemand die haar ‘hart moet volgen’, of gaat het bij jou om je intuïtie, of je ‘gutfeeling’. Ben je hier om te wachten en je response te volgen, of ben je iemand die zelf dingen kan initiëren?

Op het Healing Festival ben ik de hele zaterdag 3 januari aanwezig om korte Human Designconsulten te geven. Een consult kost 5 euro.

Website: www.hooptegeven.nl

Mocht je nu al een sessie willen reserveren, dan kan dat via het formulier hieronder.

Naam (verplicht veld)

Email-adres (verplicht veld)

Beschikbare tijden sessie

Aub contant betalen tijdens het festival

Human Designconsult