Diamond Dance

Marcoléon en Lâle Pauline

Diamond Dance

Space
Wij creëren een veld waarin iedereen thuis komt. D.m.v. stilte, dans/beweging, live muziek, Inquiry oefeningen, stem werk, en de helende kracht van plezier. Wij gebruiken Sjamanistische technieken, van de aarde naar de hemel en dan vanuit het hart, om vanuit het Rijk van Spirit te werken. Een reis die jouw horizon gaat verbreden.

Workshop
In deze 2 uur durende workshop leer je om daadwerkelijk in je eigen centrum te komen én te blijven. Om in contact met de gestalte te zijn en je eigen diepe helende kwaliteiten te ontvangen. Het werkt bevrijdend.

Lâle en Marcoléon
Wij zijn meer dan 11 jaar in relatie en hebben een prachtige zoon van 4 jaar. We zijn gepassioneerde, professionele begeleiders in transformationele processen. Samen hebben we diepgaande ervaring in het begeleiden van groepen, koppels en individuen.

Marcoleon Baas
Ik ben Chinese arts (acupunctuur/kruiden) en gebruik sjamanistische technieken in mijn praktijk in Utrecht. Dit omvat zowel het werken met voorouderlijke blokkades als klinische diagnose van het fysieke lijf, psychische analyse en alles wat daar tussen zit.

Lâle Pauline Freie
Mijn kleurrijke levenspad inspireert mijn werk als LifeCoach, Biodanza Docente en, samen met Marcoléon, oprichter van de Diamond Essence School. Ik ben devotioneel en richt me op wereldwijde bewustwording. Het is een missie om gestolde bewegingen laten stromen, je jouw eigenheid laten ontdekken, en met stralende ogen onze realiteit en spirit te aanvaarden.

Website: www.diamond-essence.nl